Menu

Klub samarbejde

Klub samarbejde lokalt – På tværs af kommune grænser.

Vi har som forening kunne konstatere, at udfordringen som forening i et lokalsamfund, hvor folkeskolen kun er 0-6 klasse, med 1 årgang på hvert trin, ikke alene kan danne grundlag/sikre, vi har et tilbud til de fleste årgange for både piger og drenge.

Samarbejde med andre klubber i lokalsamfundet skal give ny energi og styrke vores forening.

Der findes rigtig mange eksempler på klubsamarbejde, som ikke er lykkedes. Der er mange forskellige årsager, men fælles for de fleste er nok, en for dårlig forventningsafstemning.

Vi fra Verninge IF's ledelse, har fra første dag arbejdet for en åben og fordomsfri tilgang til holdsamarbejdet. Med det for øje, at det vi gør, skal styrke alle klubber i samarbejdet. Alle har noget på spil, det gode nære fodboldmiljø lokalt og ikke mindst eksistensen.

Vi forsøger gennem holdsamarbejde med Brylle Boldklub og FC Broby, at styrke de enkelte hold og derved sikre et fodboldmiljø, som er udviklende og til gavn for alle de involverede.

Det selvfølgelig oplagt, at vi gennem et holdsamarbejde, vil kunne optimere og udvikle til gavn for foreningernes medlemmer.

Pt. er der holdsamarbejde på :

U10/U11 drenge Verninge IF – Brylle Boldklub

U12/U13/14 drenge Verninge IF – FC Broby

      

Luk