Menu

Ny i klubben

Kære nye medlem

Vi håber du du ville falde godt til i vores klub, dit medlemskab er med til at gøre vores fodboldklub til en aktiv klub, hvor vi hele tiden bestræber os på at være nytænkende og en klub med spillerne i fokus.

Hvis du endnu ikke har haft din første fodboldtræning kan du finde din nye fodboldtræner her: 

Trænere og holdledere.

Træneren kan f.eks. informere dig om hvornår holdet træner, samt aftale med dig hvornår du kan møde til fodboldtræning første gang.

Du kan også finde klubbens træningstider her: 

Træningstider og baneoversigt.

Nye spillere har tre prøvetræninger, hvor de kan prøve fodbold af og se om det er noget for dem, inden der er krav om indmeldelse i klubben. Er du i tvivl om hvilket hold du skal spille på eller har andre spørgsmål så kontakt bestyrelsen her:

Bestyrelsen og udvalg.

På alle ungdomsholdene samt Dame/Herresenior benyttes KampKlar. KampKlar er et gratis online værktøj som hjælper trænere/holdledere med at administrere opgaver og styre kommunikationen på holdene. Du kan få mere info om KampKlar og finde de enkle holds KampKlar her: 

Kampklar

I Verninge IF bruger vi DBUs online betalingssystem til indbetaling af kontingent for alle vores hold. Du kan finde vores kontingent og info om vores betalings system her: 

Kontingent.

I 2023 har vi indgået samarbejde med Sport og Profil og fået vores egen webshop, her kan du køb forskelligt træningstøj med vores logo og andet udstyr, du kan finde den her: Her

Forældre/Medlem

Det forventes at, man som medlem eller forælder deltager aktivt i klubbens dagligdag og virke. Det kunne fx. være som chauffør til kampe, som dommer, som hjælper til forskellige arrangementer eller noget helt fjerde. Se mere om dette her: 

Bliv frivillig. Læs mere: Her

Vi er selvfølgelig også på de sociale medier, du finder os her: 

Facebook.

Støt vores sponsorer

Luk