Menu

Frivillig Træner i VIF

Introduktion til funktionen som træner i Verninge IF

Trænerens rolle varierer meget, alt efter hvilket niveau han træner på. Som fx ungdomstræner i Verninge IF handler det om at udvikle spillere – både teknisk, personligt og socialt.

En træner påtager sig mange roller såsom at være leder, underviser og organisator. Træneren skal have viden om sporten og reglerne, men vigtigst er lysten til at gøre en forskel.

Verninge IF har holdsamarbejde med flere lokale klubber, hvilket vi ser som en styrkelse af sammenhængskraften i lokalområdet.

At blive træner kan være en fantastisk måde at involvere sig i fodbold, idet man hjælper andre med at nyde sporten. De fleste trænere har ofte selv været aktive spillere – men ikke en nødvendighed.

Det kan også være forældre, der ønsker at bidrage til deres børns idrætsliv. At være træner kan være en stor og tilfredsstillende oplevelse, men det medfører et ansvar, der skal tages seriøst.

De unge mennesker, der ledes af nutidens trænere, er den næste generation af spillere, dommere og frivillige hjælpere, og de oplevelser, som de får i Verninge IF, kan bruges gennem hele livet.

Som træner kan du være med til at give dem selvtilliden til at opnå succes - både på og udenfor fodboldbanen.

Hjælp til selvhjælp

Træner-siderne er et tiltag, der har til formål at inspirere og hjælpe alle de dygtige trænere og ledere, der gør en kæmpe indsats i Verninge IF.

På disse sider vil vi samle øvelser til trænerne i Verninge IF.

God fornøjelse med den frivillige indsats som træner.

Velkommen til bestyrelsen

 

Støt vores sponsorer

Luk